Leven als...

meespeelvoorstelling met Hetty Heyting en Andre Besseling

'Leven als...' is een fantasievolle voorstelling voor kinderen van 4 - 12 jaar. (Overigens ook superleuk voor volwassenen...)

Wat wil je later worden?

Een vraag die steeds terugkomt. Van kinderen, maar ook van volwassenen. Kinderen hebben veel fantasieen over hoe het zou zijn om astronout, tovenaar of bakker te zijn. Volwassenen zijn er vooral nieuwsgierig naar of weten niets anders te vragen.

De voorstelling 'Leven als...' stelt deze vraag aan de kinderen en geeft meteen antwoord. Hoe ziet het leven er uit van een piloot of een draak of een advocaat? De acteurs van 'Leven als...' nemen elke wens serieus en spelen er een prachtig verhaal over. Wiens leven ze induiken wordt door het publiek bepaald. Met humor, met muziek, vol fantasie en respect voor de vraag van het kind, die vaak zelf de hoofdpersoon speelt. Zijn of haar wens komt uit. Het wordt immers ter plekke uitgespeeld in de voorstelling. Ontroerend, hilarisch, ondersteunend maar vooral briljant en vindingrijk.

Hetty Heyting (bekend van de familie knots) en Andre Besseling (ervaren improvisatieacteur) spelen deze voorstelling waarin kinderen een keer kunnen 'Leven als..." 

De voorstelling wordt begeleidt door een muzikant.

Duur voorstelling: ongeveer 45 minuten.
Doelgroep: kinderen 4-12 jaar. Opsplitsen in twee groep van 4-7 jaar en 8-12  heeft de voorkeur i.v.m. het verschil in speelstijl.
Aantal kinderen per voorstelling: dit is in overleg. Bij grotere groepen is overleg nodig over evt. noodzakelijke geluidsversterking
Locatie en kosten: in overleg.
Contact: bel naar: 06 21514321 of klik HIER voor meer informatie