Feedbackstage

Backstage in de wereld van feedback

Om met een open deur te beginnen: Goed samenwerken begint met open communiceren. Dat weten we allemaal, interessanter is de vraag HOE je dat het beste kunt doen. 
  • hoe reageert je collega als je hem/haar vertelt dat een andere manier van werken veel effectiever is? Terwijl hij/zij het al jaren zo doet?
  • hoe complimenteer je je teamgenoot met een goede prestatie zonder slijmerig of juist neerbuigend over te komen?
  • hoe reageer je eigenlijk zelf als je feedback krijgt?

André Besseling neemt je mee achter de schermen van feedback. Backstage is een training en een voorstelling, met theorie en praktijk en met ernst en humor. Kort en krachtig. Feedbackstage kan met een of twee acteurs/trainers worden gespeeld.

Feedbackstage is het ideale middel om feedback op de agenda te zetten. Het is kort en krachtig met een lichte toets en een stevige draai.

Met Feedbackstage combineert André Besseling zijn vaardigheden als trainer en theatermaker tot een uitgebalanceerd programma. Hierbij wordt niet alleen een theoretisch kader gegeven, maar ook worden situaties uit de praktijk op theatrale wijze uitgespeeld. Dat leidt tot confronterende inzichten maar ook tot hilarische momenten waarin alles even gerelativeerd wordt. De deelnemers ervaren aan den lijve welke knoppen je in kunt drukken om collega’s te laten schitteren en ook hoe je zelf met applaus of boe-geroep om kunt gaan. In deze open sfeer gaan de deelnemers ook zélf aan de slag. Situaties worden uitgespeeld op het podium om daar vervolgens over te praten met elkaar. Zo leren de deelnemers herkennen welke mechanismes er spelen bij zichzelf en bij degene tegenover je. En wat belangrijker is: hoe kun je daar op een andere manier mee om gaan.

Is Feedbackstage geschikt voor mijn organisatie?

Iedere organisatie heeft zijn eigen sociale structuur en zijn eigen specifieke ervaringen met feedback en daarom wordt voor iedere opdracht een programma op maat samengesteld. Er zijn 2 manieren waarop we Feedbackstage kunnen opvoeren: Als trainingsmodule van een dagdeel of als XL workshop. van een een tot anderhalf uur.

Voor meer informatie en boekingen kun je HIER contact opnemen.